Carhartt bukser til aktive drenge og piger

Når du skal købe tøj til dine teenagere og børn i pre-teen alderen, er det selvfølgelig vigtigt, at tøjet ser godt ud med et smart og moderigtigt design. Men tøjet skal også have en god pasform, være praktisk og slidstærkt – og med god bevægelsesfrihed, så tøjet ikke sætter restriktioner for en aktiv og sjov hverdag med fuld fart på.

Carhartt bukser til alle aldre

Der findes masser af lækre mærker designet til både den aktive teenager og voksne. Et brand er f.eks. amerikanske Carhartt og deres WIP-kollektion. Her er der lagt vægt på kvalitet, holdbarhed og komfort i dynamisk streetwear. Kollektionen er lavet i gode modefarver og med masser af lækre detaljer, som også gælder de smarte Carhartt bukser. Carhartt bukserne er ikke bare populære skole- og fritidsbukser, men bruges også af skatere og andre, der skal bruge tøj, der er behagelige at have på og kan klare en aktiv livsstil med fuld knald på. Skal din teenager eller pre-teen bruge sine Carhartt bukser til at skate eller måske klatring? Så kan du med fordel gå efter de buksemodeller, der har forstærkninger og er syet i et ekstra slidstærkt materiale.

Perfekt streetwear med cool design

I kollektionen Carhartt WIP finder du udover Carhartt bukser også lækre T-shirts, hoodies og sweatshirts, som kan mikses og matches på kryds og tværs for et look, der er cool, street og tilpas afslappet. Modellerne i kollektionen er designet til bevægelse og et aktivt liv. Det betyder f.eks., at der er tænkt over detaljer som store og sikre lommer, så mobil og nøgler ligger trygt og godt, selv mens dit barn skater, klatrer, leger og løber. På grund af den gode pasform, det lækre design og de behagelige materialer er Carhartt også mange drenges og pigers førstevalg, når det kommer til skoletøj og hverdagstøj.

Tradition for kvalitet

Carhartt udviklede deres første modeller af slidstærkt og behageligt arbejdstøj til de hårdtarbejdende industriarbejdere tilbage i 1889, og siden da er fritidstøj også blevet en del af deres brand. Rødderne tilbage til industriarbejderne ses stadig i det rå, lidt undergrundsprægede look, den stærke kvalitet og den gode bevægelsesfrihed, tøjet giver.

Find dine Carhartt bukser her

Et af de steder, du kan købe Carhartt-tøj til børn er hos Toldyouso.dk. Her finder du et stort udvalg af praktiske og slidstærke bukser, T-shirts, sweatshirts og hoodies fra det populære amerikanske mærke. Børnetøjet fra Carhartt føres i størrelser fra 8 til 16 år.