Sej jungle børne paraply med farveskiftende skærm

Denne jungle børne paraply har en tydelig størrelse på 60 centimeter gange 70 centimeter. På den måde er det gjort meget tydeligt, at det ikke er en paraply, men den er netop beregnet til børn, der ønsker at have en paraply. Det kan være belastende for børn at skulle gå rundt med en kæmpe paraply til voksne, så de har denne perfekte mulighed for at vælge netop denne jungle børneparaply, der i høj grad vil være passende. Man får derfor en fed paraply på samme tid med, at den rent faktisk er i en passende og praktisk størrelse. Det er noget, der er stærkt brug for en gang imellem.

Jungle børne paraply et unikt og fængende design til børn

Selvom man er meget opsat på at få denne jungle børne paraply til sit barn, så skal man også huske at være opmærksom på diverse mærkninger. Det er især meget vigtigt, at man ikke giver denne paraply til børn, der endnu ikke er fyldt til 3 år endnu. Hvis man insisterer på at ens børn skal have glæden af denne smarte jungle børne paraply, så kan man vælge at gøre det på den måde, hvor man lader en ældre person holde den for barnet i stedet for. Så undgår man denne kontakt med paraplyen, som man helst også skal undgå.

Jungle børne paraply den perfekte størrelse til børn

Selveste designet på paraplyen kan virke meget simpelt, hvis man bare umiddelbart kigger på det, men man bliver meget hurtigt positivt overrasket. Normalt er det nemlig en paraply med en masse forskellige dyr fra Afrika og Sydamerika, der for det meste er i hvid og enkelte er i grønne og gul.

Jungle børne paraply – Paraplyen skifter farve ved regn

Det er dog kun, så længe man har paraplyen i tørvejr. Hvis man tager denne jungle børne paraply med sig ud i regnvejret, så skifter den farve. Disse hvide dyr fx dovendyret, og flamingoen bliver pludselig forvandlet til smukke farverige dyr som de er i virkeligheden i alle mulige forskellige farver. De bliver både orange, gule, brune, gule med små prikker på. Når paraplyen så bliver tør igen, så bliver det alt sammen som det var før.

Til denne farveskiftende dug er der også grøn detaljer både på toppen, i spidserne og på håndtaget. Det giver en smule mere farve, især når man har paraplyen indenfor i tørvejr. Derudover har den en velcrolukning på selveste dugen, så den er nem at pakke sammen, når man ikke længere har brug for den mere.

Stor jungle børne paraply som skifter farve når det regner på paraplyskærmen. Sjov og anderledes børne paraply. Pludselig er regnvejr ikke så slemt når man går rundt med en sej jungle paraply der skifter farve. Kun 169 kr her fragt fra kun 39 kr. Se de 15 forskellige her nu.